Om oss

 

Fra og med august 2017 er SCP Ortopedi en del av ENDOMED AS.  ENDOMED AS er et norsk selskap som representerer anerkjente internasjonale leverandører innenfor medisinsk tekninsk utstyr og forbruksmateriell. 

ENDOMED/SCP forhandler også ulike ortopediske implantater. Vårt viktigste produkt er Furlong hofteproteser, både primær proteser og revisjonsproteser. Vi samarbeider tett med ulike produsenter, og har et bredt utvalg av klinisk veldokumnterte produkter. 

Vi fokuserer på tett kontakt med våre kunder, og legger stor vekt på å kunne gi optimal service til enhver tid. I samarbeid med våre leverandører kan vi tilby ulike former for opplæring i bruk av produktene, vi tilbyr både e-learning, wet-lab, og ulike vitenskapelige kurs og kongresser. Vi legger stor vekt på å holde en etisk høy standard i forbindelse med salg og opplæring, og forholder oss til Eucomeds Code of Ethical Busines Practice.

Vi iviterer deg til å ta en titt på vår hjemmeside for å bli mer kjent med oss, og å lære mer om de produkter og tjenester vi kan tilby. Ta gjerne også en titt på vår Facebook side, som du finner ved å trykke på linken nederst i høyre hjørne på denne siden.

Ta også gjerne en titt på www.endomed.no for å få en oversikt over hele vårt produkt sortiment